Πράσινο & Μωβ

“Βάλε χρώμα στη Βουλή”, το 2ο podcast του Δομήνικου Χρυσίδη, με τον Αναστάση Περράκη

Στο δεύτερο επεισόδιο του Βάλε χρώμα στη Βουλή, ο  Δομήνικος Χρυσίδης  #www.facebook.com/chrysidisEU  καλωσορίζει τον καθηγητή Αναστάση Περράκη, υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Πράσινο και Μωβ.
Η υπερβολική γραφειοκρατία, τα δυσκίνητα μοντέλα χρηματοδότησης, και οι δύσκολες συνθήκες εργασιακής απασχόλησης στα πανεπιστήμια – αυτά είναι μερικά απ’ τα προβλήματα που μαστίζουν την ελληνική εκπαίδευση, έρευνα και καινοτομία. Ο Αναστάσης Περράκης υπογραμμίζει τις βασικές παθογένειες της έρευνας και ανάπτυξης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, και προτείνει λύσεις που κατά την άποψή του το Πράσινο και Μωβ πρέπει να βάλει μπροστά.

Ο Αναστάσης Περράκης σπούδασε Βιολογία στην Αθήνα και διδακτορικό Χημείας στο Πανεπιστήμιο της Υόρκης. Διευθυντής του τομέα Βιοχημείας στο Ολλανδικό Ινστιτούτο για τον καρκίνο, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης και συνεργαζόμενος ερευνητής (ERA chair) με την Ιατρική και Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Αρθρογραφεί στον ελληνικό Τύπο για θέματα Ανώτατης Παιδείας, Επιστημονικής ‘Έρευνας και Υγείας.

Πατήστε στην παρακάτω εικόνα – σύνδεσμο για να ακούσετε όλη τη συζήτηση με τον Αναστάση Περράκη

 

#εκλογές #εκλογές2023 #πράσινομωβ #ekloges #ekloges2023 #prasinomov