Πράσινο & Μωβ

Το Πράσινο & Μωβ στη Λαμία

Στη Λαμία βρέθηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου ο Δομήνικος Χρυσίδης, συνεπικεφαλής του Πράσινο & Μωβ, συνοδευόμενος από τον Ηλία Παπαθεοδώρου, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της συμμαχίας, τον Παναγιώτη Στασινό, Μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων και επικεφαλής του τοπικού συνδυασμού Λαμίας στο κέντρο, και φίλους της συμμαχίας Πράσινο & Μωβ

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του συνεπικεφαλής στο δελτίου ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας.

Η περιοδεία ξεκίνησε με συνάντηση με το Δήμαρχο Λαμιέων, Ευθύμιο Καραΐσκο, στην οποία συζητήθηκε το θέμα των ενεργειακών κοινοτήτων, το οποίο έχει βάλει ήδη στα σκαριά ο δήμος, θέματα διαχείρισης πρασίνου στην πόλη που πρέπει να προχωρήσουν για να γίνει η Λαμία μία πιο βιώσιμη πόλη, αλλά και ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, τα οποία η αντιδημαρχία έβαλε ψηλά στην ατζέντα.

Πραγματοποιήθηκε επίσης επίσκεψη στο ανακαινισμένο περίπτερο στο αλσύλλιο του Αγίου Λουκά, και στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας έκθεσης Λαμίας όπου πρόσφατα επαναλειτούργησε μετά από πολλά χρόνια αδράνειας,και που μπορει να αποτελέσει πόλος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας για γην πόλη. Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο του συνεπικεφαλής.

Τέλος ο συνεπικεφαλής Δομήνικος Χρυσίδης παραχώρησε δύο ραδιοφωνικές συνεντεύξεις. Δείτε εδώ την ραδιοφωνική συνέντευξή του στον σταθμο Lamia fm1 και εδώ αυτήν στον Lamia Polis 87.7.